Jag är en människa som lever för musik, när jag inte undervisar eller spelar själv lyssnar jag på musik, jag kan inte få nog av musik. Ända sedan jag var liten har jag tyckt det var kul att experimentera med olika ljudprylar, fanns massa sånt hemma eftersom min bror som är elva år äldre hade som fritidssysla/hobby att plocka hem trasig elektronik från en soptipp i närheten och laga grejerna. Själv byggde jag en liten gitarrförstärkare helt från grunden, kretskortsetsing tyckte jag var jättekul och spännande, när jag var tretton (med stöd från brorsan förstås) för att det var skoj. Jag gick en elektronikutbildning i gymnasiet och en påbyggnadslinje i automatiseringsteknik och programmering så jag har viss koll på elektronik. När det var dags att komma ut i arbetslivet var det dock musiken som vann men jag har fortfarande kvar ett teknikintresse.

Det var lite bakgrund om vem jag är, nu till det viktiga.

Jag har haft pre9 några år nu och köpte för ett tag sen den första i en uppdatering av v9 av dig. Jag har haft många dyrare grejer som jag ledsnat på men dessa är verkligen bra. Instrument låter mer som jag känner igen dem från eget musicerande t.ex.

Löftet om neutralt ljud infrias verkligen med denna produkt, jag upplever ingen som helst färgning av ljudet när pre9 används. Tidigare har jag dessutom ibland fått statiska urladdningar liknande de man kan få under vinylspelning från från mina monoblock både med andra försteg och med digitalkälla kopplad diekt till monoblocken men sedan jag kopplade in min pre9 är dessa spårlöst fösvunna.


Med vänliga hälsningar

Fredrik Ahlberg

Gitarrlärare